Op 15 november tekenden Grontmij en de PROVADA voor de continuering van een waardevolle samenwerking in 2014. De overeenkomst werd ondertekend door Flip Kerkhoven, directeur van de PROVADA, en Barry van Sloten, directeur Bouw & Vastgoed van Grontmij. Grontmij sluit met het thema Sustainable Buildings komende editie aan bij het thema van de PROVADA: Make it Happen, Make it Real. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat focus op de volledige levenscyclus van vastgoed dé sleutel is om een duurzaam gebouwde leefomgeving echt te kunnen realiseren. 

Barry van Sloten: “De PROVADA is een belangrijk nationaal en ook steeds meer internationaal podium voor Grontmij. Duurzaam ontwerp is de grondslag van ons werk. Samen met partners en opdrachtgevers laten wij ook komend jaar zien hoe we onze krachten bundelen en komen tot echte oplossingen die een positieve, duurzame en blijvende bijdrage leveren aan onze gebouwde omgeving. Samen realiseren we succesvolle en vernieuwende oplossingen die zowel haalbaar als toekomstbestendig zijn.”

PROVADA

De PROVADA is het jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche en vindt komend jaar plaats op 3, 4 en 5 juni in de RAI, Amsterdam. Gedurende de drie beursdagen treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. 

Van links naar rechts: Norbert Bol (directeur Grontmij Capital Consultants), Flip Kerkhoven, (Directeur PROVADA), Barry van Sloten (Directeur Bouw & Vastgoed bij Grontmij), Sander Groot (Directeur Grontmij Vastgoedmanagement). Van links naar rechts: Norbert Bol (directeur Grontmij Capital Consultants), Flip Kerkhoven, (Directeur PROVADA), Barry van Sloten (Directeur Bouw & Vastgoed bij Grontmij), Sander Groot (Directeur Grontmij Vastgoedmanagement).

Meer nieuws